Viering 160 jaar bestaan

Bij ons bedrijf zijn we niet alleen trots op onze lange geschiedenis, maar ook op ons team van medewerkers die dagelijks bijdragen aan ons succes. Om ons 160-jarig bestaan te vieren wilden we daarom graag iets speciaals doen met het hele team.

We besloten om een avond vol avontuur te beleven in Avonturenpark Hellendoorn. Met het hele team hebben we genoten van de verschillende attracties en activiteiten die het park te bieden heeft. Het was fantastisch om te zien hoe het hele team samen plezier had en de banden tussen collega’s werden versterkt.

Maar daar hield het niet op. Na een spannende dag in het park sloten we de avond af met een feest in jaren 80 stijl. De disco was geweldig en het was fantastisch om te zien hoe iedereen zich kleedde en danste in deze retro-sfeer. Het was een geweldige manier om ons jubileum te vieren en tevens te laten zien hoe belangrijk we het vinden om als team samen te werken en plezier te hebben.

Als je bij ons bedrijf werkt, maak je deel uit van een hecht team waar we ons best doen om niet alleen hard te werken, maar ook om plezier te maken en successen te vieren. Dit is wat werken bij ons zo bijzonder maakt. We zijn trots op ons team en kijken uit naar de komende 160 jaar.