Portaal

Het portaal is in samenwerking met o.a. verhuur- en shortleasebedrijven ontwikkeld. Hierdoor is het portaal toegespitst op verschillende branches en een breed scala aan voertuigen en ander materieel.

Tenslotte heeft ieder bedrijf behoefte aan andere inzichten in het portaal. De bedrijfsleider van een schoonmaakbedrijf wil bijvoorbeeld graag inzicht krijgen in hoe lang er op een project gewerkt is. Hij wil ook graag meldingen ontvangen wanneer het voertuig tegen de afspraak buiten werktijd gebruikt wordt. De fleetmanager van het autoverhuurbedrijf heeft daarentegen veel meer baat bij inzichten zoals route-, ritten-, kilometerregistratie en locatiebepaling. Verder wil hij graag meldingen ontvangen bij ruw rijgedrag en bij overschrijdingen van de maximale toegestane snelheid en het verlaten van een door hem afgebakend gebied of land. Zo krijgen zij beiden die inzichten die voor hen van belang zijn!

Realtime, worldwide, anytime, anywhere!

De GPS- devices communiceren soms wel met maar liefst 17
GPS- satellieten. Daarbij zijn de trackers verbonden met de beste en grootste netwerkaanbieders, die onze connectiviteit verzorgen. Zo ben je wereldwijd (>190 landen) feilloos verbonden met een netwerk door door de zeer hoogwaardige Roaming-SIM. Zo krijg je de beste dekking, ook in meer afgelegen gebieden!

 

Alles valt of staat met de connectiviteit tussen je GPS-producten en het portaal! Je kunt over de beste telematica producten en een handig portaal beschikken maar wanneer de kwaliteit van connectiviteit te wensen overlaat, dan valt er niet veel te monitoren! Met het portaal heb je direct en overal toegang tot de gegevens van het wagenpark. Dit kan zowel via de pc of laptop, maar ook op de mobiele telefoon en tablet via de de handige app.

Databeveiliging en privacy

De ritgegevens worden opgeslagen in een ISO 27001
gecertificeerd datacenter in Nederland. Back-ups worden in een eveneens ISO 27001 gecertificeerd datacenter in Duitsland opgeslagen. Door deze ISO-certificering wordt voldaan aan de strengste internationale (data)beveiligingseisen.

Jaarlijks vindt controle plaats door een onafhankelijke ISO-auditor. Ook vinden er regelmatig testen plaats om de veiligheid van de gegevens te waarborgen in het geval van een cyberaanval of bij een verstoring van de elektriciteitsvoorziening.

Hiermee zijn informatiebeveiliging, bedrijfscontinuïteit en versleutelde offsite backups gewaarborgd.