App

De app is eenvoudig in de App Store en Google Play te downloaden en is zeer eenvoudig in gebruik. Het gebruik van de app is daarbij geheel gratis. Alle benodigde functionaliteiten die je nodig bent voor het optimaal gebruiken van de Bulthuis GPS apparatuur zitten er in verwerkt.

Via de Rental Tracker App kom je op het unieke digitale dashboard.

Onder support vind je onze handige instructievideo’s, inbouwschema’s en inbouw- en supportformulieren.

Het digitale inbouwformulier gebruik je bij het inbouwen ter plekke en werkt snel en gemakkelijk. Middels het digitale inbouwformulier voer je basisinformatie over de inbouw in. Uniek is dat je ook foto’s van het kenteken en van de plaatsing kan toevoegen. Het imei nummer van de tracker voer je in met behulp van de ingebouwde QR-code scanner.
Al deze informatie wordt automatisch naar je e-mailadres(sen) verzonden. Zo leg je een degelijke administratie aan. Wanneer op een locatie geen netwerk is kan het ook offline gebruikt worden. In dit geval wordt het formulier tijdelijk en veilig opgeslagen zonder de inbouwgegevens op je device achter te laten. Het kan dan later alsnog online verstuurd worden.

De button GPS Portal geeft je inzicht in alle aangemelde trackers.

Onze nieuwste tool om het de fleetmanagers/ gebruikers nog gemakkelijker te maken is Freebird! Middels deze nieuwe tool navigeer je met één duimdruk naar het gewenste object, waarna de Freebird de route start. Ideaal voor wagenparkbeheerders met objecten op verschillende (parkeer)plaatsen.

Eenvoudig en uniek in gebruik